Termeni si conditii

1. Despre noi

Website-ul www.unikashop.ro este operat de societatea SC ATELIERELE UNIKA SRL, cu sediul social in in str. Vladeasa, nr. 8. Bl. C48, sc. 1, et. 4, ap. 55, societate inregistrata la registrul comertului sub nr. J40/14095/14.11.2013, Cod Fiscal RO 32473767, cont: RO76 BACX 0000 0009 6835 8000, Banca: UNICREDIT TIRIAC BANK, email: office@unika.com.ro, telefon: 021 745 75 79.

Prin prezentul document se stabilesc termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ul www.unikashop.ro. Accesarea site-ului  ca vizitator, inregistrarea ca utilizator si achizitionarea produselor prezentate pe site, implica explicit acceptul dumneavoastra privind termenii si conditiile, cu toate consecintele care reies din acestea.  Prin completarea formalitatilor de inregistrare va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii cerute. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informatii, accesati zona de date personale din contul dumneavoastra. Accesand contul si utilizand parola persoanala, sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. SC ATELIERELE UNIKA SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

SC ATELIERELE UNIKA SRL isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul website-ului www.unikashop.ro. precum si Termenii si conditiile de utilizare, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

2. Securitatea datelor personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC ATELIERELE UNIKA SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, fiind inregistrata sub nr.: 6507/19.03.2015 la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucarii Datelor cu Caracter Personal.

Scopul colectarii datelor cu caracter personal este:  confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare, realizarea de rapoarte statistice, pentru transmiterii de oferte, mesaje publicitare si de marketing, emiterea cardurilor de fidelitate, in vederea facturarii si livrarii serviciilor comandate de dumneavoastra, pentru efectuarea platii on-line.

Nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele, dar acestea sunt necesare confirmarii comenzilor, informarea prin e-mail, posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare, realizarea de rapoarte statistice, transmiterii de oferte, mesaje publicitare si de marketing, emiterea cardurilor de fidelitate, in vederea facturarii si livrarii serviciilor comandate de dumneavoastra, pentru efectuarea platii online.

Refuzul dvs. determina nepreluarea comenzilor si imposibilitatea livrarii bunurilor comandate cat si imposibilitatea de a obtine carduri de fidelitate.

Conform Legii nr. 677/2001, printre drepturile de care beneficiati se numara (enumerarea neavand un caracter limitativ): dreptul de a cere SC ATELIERELE UNIKA SRL sa va confirme daca prelucreaza sau nu datele dumneavoastra personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an, dreptul de a cere SC ATELIERELE UNIKA SRL sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001, dreptul de a cere SC ATELIERELE UNIKA SRL sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor dvs personale.  In cazul platilor online, plata serviciilor de pe acest website este efectuata prin intermediul solutiilor de plata online oferite de Romcard SA.

In vederea eliminarii riscului ca datele dumneavoastra sa intre in posesia si sa fie folosite abuziv de terte persoane: SC ATELIERELE UNIKA SRL si Romcard SA garanteaza securitatea sistemelor informatice.

Informatiile privind datele cardului bancar (numar de card, data expirarii etc.) nu sunt transferate sau stocate, la nici un moment de timp, pe serverele SC ATELIERELE UNIKA SRLsau pe serverele Romcard SA.

In cazul sistemului 3D Secure pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, datele legate de cardul dumneavoastra, sunt introduse direct in sistemele Visa sau MasterCard, iar in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul 3D Secure, autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem – introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra, similar codului PIN la tranzactiile de la ATM.

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.unikashop.ro  SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL www.unikashop.ro , VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI www.unikashop.ro  SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

3. Copyright

Intregul continut al site-ului www.unikashop.ro  – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date – este proprietatea SC ATELIERELE UNIKA SRL si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul SC ATELIERELE UNIKA SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

4. Accesul la site

SC ATELIERELE UNIKA SRL garanteaza utilizatorului un acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii se confera utilizatorului sau vizitatorului dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei SC ATELIERELE UNIKA SRL fara acordul scris prealabil al acesteia.

5. Descrierea produselor

Descrierea produselor se afla in cadrul paginii de detaliu a fiecarui produs in parte.

Atentie, fotografiile produselor sunt cu titlu de prezentare! Pentru fiecare produs in parte aveti o descriere completa cu ceea ce este inclus in pretul produsului.

6. Preturi

Toate preturile produselor de pe acest site sunt exprimate in RON, si includ TVA (19%). Preturile nu includ taxele de transport. Taxa de transport se adaugata la finalizarea comenzii peste pretul produsului. Ne rezervam dreptul de a modifica preturile fara un anunt in prelabil.

Pretul prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul efectuarii operatiunii, pret la care se adauga costurile de livrare.

Politica noastra de preturi presupune preturi corecte si stabile pe termen lung.

7. Reclamatii

Cumparatorul poate reclama ori notifica orice neajunsuri, plangeri, probleme aparute, somatii etc. in scris prin posta la adresa Prelungirea Ghencea, nr. 238, 061699, sector 6, prin fax la nr: 021 745 75 79, sau prin email la: sales@unikashop.ro.In maxim 30 de zile veti primi un raspuns din partea noastra.

8. Politica de returnare

Daca din orice fel de motiv, nu sunteti satisfacuti de produsele cumparate, le puteti returna in termen de 14 zile calendaristice de la data primirii lor.

Regula de mai sus se aplica numai in cazul in care produsul este returnat in starea in care a fost primit, in cutia sa originala, fara sa fie deteriorate, fara sa prezinte urme de lovituri sau alte semne de folosire necorespunzatoare, sau indicii ca ar fi fost folosit.

Receptia va fi facuta de catre noi in maxim 48 de ore de la returnarea produsului.

Va rugam sa ne scrieti un email la sales@unikashop.ro inainte de a returna produsul.

Termenul de 14 zile calendaristice incepe sa curga de la data primirii produselor.

In cazul exercitarii dreptului de denuntare unilaterala a contractului de catre dumneavoastra, va vom rambursa sumele achitate, fara a va solicita taxe suplimentare.

Rambursarea sumelor se va face in cel mult 30 zile de la data denuntarii contractului.

Va vom rambursa valoarea integrala a produselor, excluzand costurile de transport tur/retur si taxele privind costurile rambursului. Taxele de transport pentru returnarea produsului fiind suportate de dumneavoastra.

Daca un produs nu este conform specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii si nu doriti sa il pastrati, il puteti returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea dumneavoastra, in urma unei notificari scrise in care sa ne spuneti ce anume nu este conform. Puteti alege intre restituirea banilor si inlocuirea produsului.

Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat va rugam sa ne anuntati cat mai curand acest lucru pentru a returna produsul si a fi inlocuit cu cel corect. Toate costurile de retur si transport al produsului corect vor fi suportate de catre noi.

Prevederile prezentului se completeaza cu prevederile Ordonantei Guvernului nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor, modificata si completata.

9. Termen de livrare

La comanda sau inregistrare pe site, va rugam sa nu omiteti sa ne furnizati corect datele Dvs. sau ale firmei Dvs. Comanda dvs va fi confirmata la adresa de email furnizata de dvs. Termenul general este de 4-5 zile lucratoare, exceptie facand instrumentele de scris unde termenul de livrare este de maxim 10 zile. Daca vor interveni modificari cu privire la acest termen veti fi informati in mail-ul de confirmare a comenzii.

10. Plata serviciilor

Plata serviciilor conform acestor Termeni si Conditii se poate efectua cu numerar ramburs la primirea colectului, sau online, cu cardul.

Plata se poate realiza prin card de credit/debit, prin ramburs la primirea coletului sau cu ordin de plata (daca cumparatorul solicita express acest lucru). Pentru plata cu OP, Cumparatorul va contacta SC ATELIERELE UNIKA SRLva trimite o copie a ordinului de plata pe mail sau fax. Data comenzii de la care se va calcula termenul de livrare va fi calculata din ziua in care banii vor fi vizibili in contul SC ATELIERELE UNIKA SRL

Pentru plata cu OP datele societatii sunt urmatoarele:

SC ATELIERELE UNIKA SRL, cu sediul social in in str. Vladeasa, nr. 8. Bl. C48, sc. 1, et. 4, ap. 55, societate inregistrata la registrul comertului sub nr. J40/14095/14.11.2013, Cod Fiscal RO 32473767, cont: RO76 BACX 0000 0009 6835 8000, Banca: UNICREDIT TIRIAC BANK, email: office@legatoriedearta.ro, telefon: 021 745 75 79. Daca plata se face online, cu cardul de credit/debit este necesar sa completati un formular cu datele despre acesta. Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va ofera informatiile relevante pentru comanda.

SC ATELIERELE UNIKA SRL accepta urmatoarele carduri de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metoda de plata card-ul bancar de credit/debit comanda dumneavoastra va fi procesata imediat.

11. Litigii

Orice litigiu aparut in legatura cu utilizarea acestui serviciu va fi rezolvat pe cale amiabila.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.

Fiind de acord cu aceste Termeni si Conditii, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

 

12. Cookies

Website-ul nostru foloseste cookie-uri pentru:

  • a intelege cum sunt utilizate site-urile noastre la nivelul ansamblului de vizitatori (nu la nivel individual), pentru a putea imbunatati experienta de utilizare.
  • a va oferi informatii consistente si relevante, atat pe durata vizitei cat si ulterior, cum ar fi afisarea de reclame in campanii de Google Remarketing
  • a oferi serviciile necesare pentru utilizarea in cele mai bune conditii a website-ului nostru

Folosind site-ul nostru sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor, insa aveti libertatea sa va schimbati setarile browser-ului daca doriti sa le stergeti sau sa le blocati.

Veti obtine cea mai buna experienta de utilizare si veti beneficia de functionalitatile suplimentare, cum ar fi: sondaje, butoane pentru social media etc.

Ne veti ajuta sa imbunatatim site-ul – este important ca noi sa intelegem cum este utilizat site-ul nostru, pentru a le perfectiona:

  • cele mai populare pagini – astfel le putem face cat mai accesibile
  • care pagini nu sunt folosite – astfel vom indeparta continutul inutil
  • ce informatii se cauta – astfel fom facilita accesul la informatiile cerute de utilizatori
  • unde apar erori – ca sa le putem repara
  • unde trebuie sa ne focalizam eforturile de dezvoltare pentru a fi la zi cu tendintele de utilizare a bowser-elor (Internet Explorer, Firefox, Safari) si aparatura folosita (tablete, desktop-uri, mobile)

In timpul primei vizite pe site-ul nostru, veti observa un mesaj care va informeaza despre utilizarea cookie-urilor, cu link spre aceasta pagina.